Autoschade bedrijven beleven toptijden

Posted on 12. jan, 2010 by in Reparaties

Autoschade bedrijfHet aanhoudende winterse weer zorgt voor veel drukte bij autoschade bedrijven. Autoschade bedrijf UAS Autoschade in Alkmaar spreekt van een verdubbeling.

Door de kredietcrisis was ook al gebleken dat mensen liever de auto laten herstellen dan dat men een nieuwe auto koopt. De autoschades zijn heel divers van een bumper tot total loss. Het is natuurlijk een mooi begin van het jaar voor autoschadeherstel bedrijven. Ook verzekeringsmaatschappijen bevestigen de stijging. Tot op heden ziet men een gemiddelde stijging van 300 meldingen per dag.

Overigens blijft het nog steeds een feit dat veel schades veroorzaakt worden door slechte banden. Banden Popgom biedt goede banden onder alle weersomstandigheden voor een goede prijs.

</a>

Tags: , ,

4 Responses to “Autoschade bedrijven beleven toptijden”

 1. henry

  19. jan, 2010

  goede dag

  ik heb een vraag ik wil mijn kever gaan rollen met auto lak ,kan dit??

  ik heb iemand gehoor die dit ook heeft gedaan en dat het zeer mooi

  is.en heeft iemand hier tips voor.
  vriendelijke groet henry

 2. Info Auto Spuiten

  22. jan, 2010

  Met een roller is mogelijk, maar het zal nooit zo fraai worden als het echte werk. Gebruik in ieder geval een hele fijne roller en hou er rekening mee dat je de laklaag flink moet polijsten. Ben benieuwd! Als je foto’s hebt wil ik er best graag een stukje aan wijden.

 3. Sleutelwerk

  31. jan, 2010

  Ik heb persoonlijk slechte ervaringen met rollen. Hoe gek het ook klinkt, het is moeilijker een mooi resultaat met rollen te krijgen dan met spuiten. Vooral bij alle hoeken en randen is een roller toch lastig. Plus het feit dat je met rollen geen metallic lak kunt gebruiken. Misschien is het een drempel, maar ga eens informeren bij verhuurders van spuitcabines en je zult zien dat je voordat je het weet zelf aan het spuiten bent! En meestal helpen ze je bij de verhuur van de spuitcabine ook vaak op weg met het spuiten zelf.

 4. Jorg

  28. mrt, 2010

  Ik doe sinds kort regelmatig onderdelen spuiten voor auto’s en word er al redelijk handig in.
  Nu is mijn vraag: hoe lang kan ik de verf die ik gemengd heb (met verharder en verdunner) bewaren?
  Nu heb ik soms nog wel eens wat over terwijl ik op dat moment klaar ben met spuiten. Kan ik dat bijv. in een goed gereinigd conserven potje doen? Is er verder ergens op internet misschien iets te vinden waarin je kan zien hoeveel lak je ongeveer nodig hebt voor een motorkap, deur enz enz?

  Bedankt voor de reactie alvast!

Leave a Reply